Ένας οδηγός με σύνολα για γάμο, βάπτιση και ορκωμοσία

  



Αυτό το άρθρο έχει στόχο να σε οργανώσει, να σου δώσει μια πρώτη εικόνα για τα σημαντικά trends και το κυριότερο, να σε εμπνεύσει με styling tips για τις επόμενες σημαντικές σου εκδηλώσεις. Γάμος, βάπτιση ή ορκωμοσία; Όποια και να σε αφορά άμεσα, στα επόμενα δύο λεπτά θα ανακαλύψεις το outfit που θα κάνει stand out:

Γάμος

Έχει γίνει πολύς λόγος όσον αφορά τα φορέματα για γάμο, γι’ αυτό θα σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό. Τα twin sets, μονόχρωμα ή εμπριμέ, είναι πάντα ωραία και η πρότασή μας είναι ένα μπούστο και μια μακριά φούστα στην απόχρωση choco. Γιατί είναι μία από τις πιο «πλούσιες» και πιο ζεστές εκδοχές του καφέ, γιατί ανήκει στα trends, ενώ αποτελεί την τέλεια εναλλακτική στο total black. Επίσης, είναι ένα co-ord με μονοχρωματική κομψότητα, επίσημο διαχρονικό look και μια ιδανική επιλογή για όσες θέλουν κάτι ξεχωριστό με φθινοπωρινά vibes.

Βάπτιση

Διάλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη μια ολόσωμη φόρμα και δε θα χρειαστεί να ανησυχείς όλη την ημέρα για την εφαρμογή και το ωραίο στιλ σου. Είναι από τα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με ψηλοτάκουνα ή φλατ και να δείχνεις το ίδιο κομψή, ενώ είσαι όσο formal χρειάζεται. Η μωβ είναι υπέροχη επιλογή για occasion wear, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα χαρίζει θηλυκή, luxe αισθητική και είναι στα top color trends που επικρατούν. Μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω σε κότσο ή άφησέ τα κάτω κυματιστά, ένα εντυπωσιακό κολιέ, το statement clutch σου και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις τις πιο θετικές κριτικές.

Ορκωμοσία

Τη φράση επί πτυχίω δε θα την ξεχάσεις ποτέ. Ήταν η πιο συχνή σου σκέψη το τελευταίο έτος, ίσως χρειάστηκε και να τη γράψεις σε κάποιο γραπτό, για να παρακινήσεις να διορθωθεί ευνοϊκά, ώστε να έρθει τώρα η πολυπόθητη στιγμή της ορκωμοσίας σου. Ένα σοφιστικέ, powerful σύνολο είναι το καταλληλότερο. Το μαύρο κοστούμι είναι αρκετά κλασικό και όχι τόσο ενδιαφέρον στιλιστικά, γι’ αυτό σου προτείνουμε το τολμηρό μπορντό που είναι on-trend. Με αυτό το χρώμα, όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σου κι αν θέλεις πιο νεανικά και edgy vibes, απλά άλλαξε το σακάκι με ένα δερμάτινο μπορντό από τα μπουφάν γυναικεία.

Κάθε φορά που πέφτουν οι τίτλοι τέλους μετά από ένα σημαντικό γεγονός, αυτό που μένει είναι οι στιγμές και κατά πόσο καλά πέρασες. Γι’ αυτό πέρα από το χρώμα και τα trends, το ιδανικό occasion outfit για σένα, είναι πάντα εκείνο που σου πηγαίνει και σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα.