Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Μυτιλήνη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 


Συνελήφθησαν χθες (04-09-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης δύο άτομα, ένας 34χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και χρήση στοιχείων, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν το απόγευμα χθες σε οδικό δίκτυο της περιοχής και κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με 22,8 γραμμάρια ηρωίνης.


Ακολούθησε έρευνα σε μια στάνη που διαχειρίζεται ο 34χρονος, όπου βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 395 γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την πώλησή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.


Κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, η ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που βρισκόταν στην κατοχή τους.