Επίσκεψη του Δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης

 

Το ΚΑΠΗ Μυτιλήνης επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νίκο Σπανό, ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Δήμαρχος είχε συζητήσεις με τους ωφελούμενους σχετικά με τις δραστηριότητές τους καθώς και για διάφορα θέματα που αφορούν την πόλη. Παράλληλα, η Διευθύντρια του ΚΑΠΗ, Κοινωνική Λειτουργός κ. Χρυστάλλα Κασάπη, τους παρουσίασε μια ζωγραφιά που δημιούργησαν τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού Μυτιλήνης, συνοδευόμενη από ένα όμορφο μήνυμα για την σημερινή ημέρα.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε τα εξής: «Όχι μόνο σήμερα, λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, αλλά καθημερινά θα πρέπει να δείχνουμε φροντίδα και να στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας. Ως Δήμος Μυτιλήνης, μέσω των κοινωνικών μας υπηρεσιών και προσφορών, είμαστε αρωγός τους, με σκοπό να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας».