Στην Σκάλα Μυστεγνών ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας επισκέφτηκε την Σκάλα Μυστεγνών, όπου επιθεώρησε την εξέλιξη των εργασιών διαμόρφωσης του πάρκου αναψυχής. Το έργο περιλαμβάνει γήπεδο beach volley, γήπεδο μπάσκετ, κερκίδα, παιδική χαρά, χώρους πρασίνου και στάθμευσης. 

Επίσης, επισκέφτηκε το Πολύκεντρο της Σκάλας Μυστεγνών, όπου συζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησής του προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε σχετικά: «Επισκεφτήκαμε σήμερα μια πολύ όμορφη περιοχή του Δήμου μας, την Σκάλα Μυστεγνών, που με την ολοκλήρωση του έργου της διαμόρφωσης του πάρκου αναψυχής, αλλά και κάποιες πρόσθετες παρεμβάσεις από την πλευρά μας, πέραν του οφέλους για τους μόνιμους κατοίκους, μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμη πιο δυνατό πόλο έλξης επισκεπτών, σε μικρή σχετικά απόσταση από την πόλη. Σε όλη την έκταση του Δήμου Μυτιλήνης υπάρχουν σημεία μοναδικής ομορφιάς, τα οποία οφείλουμε να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε, υλοποιώντας τον προγραμματικό, οραματικό μας στόχο να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά».