Eurovision 2024 | Τον Μάρτιο θα ακούσουμε την Ελληνική συμμετοχή

 



Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024, φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία αφού σύμφωνα και με πληροφορίες μας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής. Η ίδια η Μαρίνα έχει τονίσει ότι με το τραγούδι της θέλει να μεταφέρει την Ελληνική κουλτούρα, σύγχρονη και παραδοσιακή, στη σκηνή του διαγωνισμού.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, χθες η Ελληνίδα εκπρόσωπος πραγματοποίησε άλλο ένα επιτυχημένο live, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, στο “The Garage “, ενώ παράλληλα έδωσε συνέντευξη και στους Wiwibloggs οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους. Στο περιθώριο του live, η Μαρίνα έκανε δηλώσεις και στο ESCPlus αποκαλύπτοντας το πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά την Ελληνική συμμετοχή!

Σύμφωνα με την δήλωσή της, το τραγούδι μας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η τελική παραγωγή του τραγουδιού και σε επόμενη φάση να πραγματοποιηθεί και η οπτικοποίηση του. Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική συμμετοχή συνήθως δημοσιοποιείται μέσα στον Μάρτιο, γύρω στις 10 Μαρτίου (2021 και 2022 κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου και το 2023 στις 12 Μαρτίου).

Μέχρι τότε πιθανόν να έχουμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της Ελληνικής συμμετοχής που θα αφορούν τόσο στην καλλιτεχνική διεύθυνση της σκηνικής παρουσίασης – όπως έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχει ήδη πρόταση στον Φωκά Ευαγγελινό – όσο και στην ενδυματολογική επιμέλεια όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr