Τους Ασκούς του .. Αιόλου άνοιξε δήλωση ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ κατα Κασελάκη - Σφοδρή αντίδραση του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ



Μια δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωστα Μουτζούρη κατα την διάρκεια φιλικής συνάθροισης που ειχε γίνει πριν απο καιρό, ανοιξε τους Ασκούς του Αιόλου. Και αυτό γιατι σύμφωνα με βίντεο το οποίο εχει διαρεύσει στο Διαδίκτυο φαίνεται ο Περιφερειάρχης κος Μουτζούρης μεταξύ των αλλων να αποκαλεί ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ & ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗ τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Μουτζούρης ανέφερε ότι το βίντεο με τα σχόλιά του για τον Στέφανο Κασσελάκη προέρχεται από παλαιότερη προσωπική στιγμή και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους. Αναφέρει επίσης ότι ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου δεν επηρεάζει την κρίση του και ότι ο μοναδικός του στόχος είναι να προσφέρει έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει

"Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που  παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση  η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και   διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:
Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. 

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. " 

Οπως ηταν αναμενόμενο η καταγραφή αυτή εχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κος Κασελάκης σχολιάζει την σταση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου την Δευτέρα το μεσημέρι μέσα απο το "Χ" λέγοντας τα εξής :

 

Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης.
Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι.

Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την… pic.twitter.com/Wp5GS00TlR

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 12, 2024