Συναντήσεις του Αντιδημάρχου Συντονισμού Κοινοτήτων με Προέδρους χωριών

 



Ο Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Γιώργος Μακρογιάννης, συναντησε προέδρους και μέλη τοπικών κοινοτήτων για να καταγράψει προβλήματα και να επιτρέψει την άμεση παρέμβαση των θεματικών Αντιδημαρχιών. 

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως στόχο την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης των χωριών και την αποτελεσματική δράση σε θέματα που απασχολούν τις κοινότητες.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε στις 31/1 με τον Πρόεδρο της Στύψης Νίκο Δρακούλα καταγράφοντας τα μείζονα ζητήματα του οικισμού που αφορούν κατά κύριο λόγο στην ύδρευση και τον Πρόεδρο του Υψηλομετώπου Ιωακείμ Αλβανό, για τα θέματα που απασχολούν τον μικρό οικισμό.

Στις 6/2 σειρά πήρε η Άντισσα στη συνάντηση του Αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο Ιορδάνη Ιορδάνου για θέματα προγραμματισμού αγροτικής οδοποιίας και στις 7/2 το Κεράμι, όπου ο κ. Μακρογιάννης συναντήθηκε με την Πρόεδρο Σοφία Ιωάννου. Για την κοινότητα Κεραμίου, τα ζητήματα που μεταξύ άλλων απασχολούν ιδιαίτερα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, είναι αυτά που αφορούν στις παρεμβάσεις αναπλάσεων για τη Σκάλα Καλλονής.

Στις 12/2 ο αρμόδιος για θέματα κοινοτήτων Αντιδήμαρχος, συναντήθηκε με την Πρόεδρο των Βασιλικών Μαρία Σοφού και στις 13/2 με τον Πρόεδρο της Συκαμιάς Βασίλη Καπηλάρη.