Ημερίδα για την Αντισύλληψη και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

 




Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης του κοινού για την αντισύλληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.


Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της οικογενειακής  planning και της πρόληψης των ΣΜΝ. Η αντισύλληψη και η πρόληψη των ΣΜΝ είναι απαραίτητες για την προστασία της ατομικής υγείας και της ψυχικής ισορροπίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, αλλά και σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, όπως γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά και εφήβους.


Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:


Παρουσίαση από ιατρούς της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» σχετικά με την αντισύλληψη και τα ΣΜΝ

Συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου και του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.


Ελπίζουμε η ημερίδα να έχει την απαραίτητη ανταπόκριση ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην σεξουαλική αγωγή και την καλλιέργεια ισορροπημένων διαπροσωπικών σχέσεων.

Tags