Ορκωμοσία Δημοτικών & Κοινοτικών συμβούλων Δήμου Δυτικής Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)




Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 7.30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής η ορκωμοσία των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Δυτικής Λέσβου. 

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Νάσος Μπαλερμπας, ο  πρώην βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, και εκπρόωποι του Στρατού και των Σωμάτων ασφαλείας. Την ορκωμοσία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Μυτιλήνης Ιάκωβος  και Μήθυμνας Χρυσόστομος.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος τόνισε ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πρωτοπορεί στην απορρόφηση των πόρων, την καινοτομία και τη δράση για το περιβάλλον. Επίσης, ανέφερε ότι επιδιώκει τη συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους κατοίκους της Λέσβου.


Στους νέους Προέδρους των Κοινοτικών συμβουλίων ξεχωρίσαμε τη Μαρία Σοφού η οποία μας δήλωσε έτοιμη να αναλάβει το έργο που της ανέθεσαν οι συμπολίτες της με την ψήφο τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν τα όμορφα Βασιλικά. 


Παράλληλα θα επιδιώξει σε συνεργασία με τον Δήμαρχο τους Αντιδημάρχους τους Δημοτικούς & κοινοτικούς συμβούλους αλλά και με την συμβολή της Περιφέρειας τον καθαρισμό ρεμάτων, την εγκατάσταση απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού οπου αυτό απαιτείται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, καθώς επίσης και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο μείζον ζήτημα της υδροδότησης.