ΑΓΙΑΣΟΣ -Τίμησαν τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου οι Κ. Μουτζούρης & η Α. Αντωνέλλη



Στις 13 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασίας Αντωνέλη και του Συμβούλου Μιχάλη Πολυπαθέλλη απένειμε τιμητική πλακέτα στο Αναγνωστήριο Αγιάσου για την άριστη συνεργασία που είχε με την Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Περιφερειακή Αρχή το Αναγνωστήριο και ιδιαίτερα τα παιδιά με τα Σαντούρια και τον δάσκαλο τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε πολλές εκδηλώσεις της Περιφέρειας και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Τα σαντούρια και τα παιδιά αυτά παράγουν και προάγουν τον πολιτισμό και προβάλλουν την  Αγιάσο, την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε και, εφόσον μας εκλέξει ο λαός και την επόμενη θητεία μας, θα σταθούμε δίπλα τους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».




Η τιμητική πλακέτα αποτελεί αναγνώριση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.