"Πλούσια" Μουσικοχορευτική ήταν η Βραδιά στα Βασιλικά Λέσβου


 "Πλούσια"  ήταν η Βραδιά στα Βασιλικά Λέσβου την Παρασκευή 18 Αυγούστου. 

Η όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά που διοργάνωσε παραμονή του Αγίου Ραφαήλ ο τοπικός Σύλλογος Βασιλικών Λέσβου υπο την χορηγία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, παρουσία του Περιφερειάρχη κυρίου Μουτζούρη της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Οικονομικών κυρίας Αντωνέλη του πρώην Νομάρχη κυρίου Βουνάτσου και λοιπών αιρετών, ... ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Τόσο η Ηλια Πλουσία η νεαρή τραγουδίστρια  με το ΠΛΟΥΣΙΟ ταλέντο της (γνωστή απο την συμμετοχή της στο διαγωνιστικό σόου του  ΣΚΑΙ "The Voice" ) οσο και οι υπόλοιποι στην ορχήστρα διασκέδασαν με το παραπάνω και παρέσυραν επάνω στην Πίστα μικρούς και μεγάλους. Όμορφη νότα το Χορευτικό του Συλλόγου Βασιλικιωτών που για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση ! 

Ο αυλιος χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος γεγονός που μεταφράζεται σε εκατοντάδες κόσμου που διασκέδασαν με το παραπάνω. Το Δ.Σ του συλλόγου επιφύλασσε και μια κλήρωση με ενα ομορφο δώρο για ένα τυχερό.

Ο Περιφερειάρχης , η Αντιπεριφερειάρχης και ο πρώην Νομάρχης μίλησαν στην κάμερα του Lesvostv.gr για αρκετά θέματα που απασχολούν την περιοχή.